29 Şubat 2012 Çarşamba

Florid mi dediniz?

Sağlık Tehditleri Yazı Dizisi
- 2 -



Naziler floridi nüfusu aptallaştırmak, daha itaatkâr ve teslimiyetçi kılmak için kullanmışlar. Florid bilinen en etkili fare zehiri olmakla birlikte Prozac (FLUoxetene Hydrochloride) ve Sarin (Isopropyl-Methyl-Phosphoryl FLUORIDE) sinir gazının da ortak bileşenlerinden biridir.

Şehir sularımızın* floridlenmesi, artı insan yapımı floridin diş macunlarına, diğer diş vb. tüketim ürünlerine de konmasıyla hepimiz tehlikeli miktarda floridi düzenli ve sürekli olarak almaktayız. Floridin diş sağlığını geliştirdiğine yönelik açıklamalara karşın bu tür florid diş sağlığını daha da bozmaktadır. Floridi hayatımızdan hemen ve tamamen çıkarmak pek mümkün görünmese de bir takım önlemlerle bedenlerimizden çıkartmaya başlayabailiriz.

Bir de şunu anlamakta fayda var. Doğal ve yapay olmak üzere iki farklı florid var.

Onlarca yıldır konuştuğumuz şeyin tam aksine insan yapımı florid, flor zehirlenmesine yol açmakta ve zayıflamış ya da çürümüş dişlere davetiye çıkarmaktadır. ABD'de şebeke suyuna florid karıştırılmayan eyaletlerde kemik kırıkları daha az görülmektedir. Daha da kötüsü florid, hiperaktivite ya da uyuşukluk, artirit, tiroid işlevlerinde düşüş, IQ düşüşü, bunama, bağışıklık sistemi bozulması, genetik hasar, hücre ölümü, kanserler ve önemli enzimlerin etkinlik kaybetmesi ile yaşam süresinde düşüşe neden olmaktadır.

Florid kendi doğal haliyle önemli bir elementtir ancak biz onun doğal haline ve çok az miktarda ihtiyaç duyarız. Dişinizde kendiliğinden bulunan doğal, mineral floride Apatite(calcium fluoro-chloro-hydroxyl phosphate) adı verilir. İnsan yapımı olan –ve kimi yerlerde şebeke sularına karıştırılan– florid ise sodyum floriddir. Bu florid; alüminyum, çelik, çimento, fosfat ve nükleer silah üretiminde oluşan kimyevi bir yan üründür. Bu floridin ne besleyici yönü, ne de sağlığa faydası vardır.
Florid ürünlere eklenmezden önce alüminyum ve nükleer endüstrisi bu yüksek toksik ürünün uzaklaştırılması konusunda sorun yaşıyordu. Şimdi toplumda pazarlanan bu büyük yalan sayesinde bu floridi biz tüketiyoruz. Hem de yiyip içerek ya da suyla doğaya vererek. 

Floridi azaltmak ve ondan korunmak:
Florid katılmış diş macunu ve diğer diş ürünlerinden uzak durmak, floridlenmiş şişe sularından kaçınmak, bu tür süt ve meşrubatları (Türkiye'de bu ürün sınıfında florid olmadığını sanıyorum) tüketmemek yapılacak ilk şeydir. Yine şebeke suları floridlenmiş ülkelerde yaşayanlar için çeşme suyuna karşı önlem alınmalı. 

Mutfaklarda kullanılan arıtma sistemlerinin aktiflenmiş alüminyum oksitli olanları içme suyundaki floridi önemli ölçüde azaltmaktadır. Ancak unutmayın ki banyo, havuz ve duşlarda halen maruz kalacaksınız. Floridli şebeke suyu olan yerlerde yaşayanlar tüm ev florid arıtma sistemi çözümlerini inceleyebilirler.

Bedenlerimizdeki floridden kurtulmak için ise karaciğer temizliği içeren tedaviler yardımcıdır. İki tip karaciğer arındırma yaklaşımı vardır. İkisi de kolaylıkla evde yapılabilir ve bir ila iki hafta arası zaman alır. İlki karaciğerin kendine odaklıdır, ancak ikincisi aynı zamanda da safra kesesinin arındırılmasını içerir. Safra kesesi doğrudan karaciğer işleviyle bağlantılıdır. Bu iki tip arınma yöntemini destekler kitlerin de internetten kolayca bulunup alınabileceği belirtiliyor. 

Bedeni floridden arındırmayla ilgili araştırmayı daha ileriye ve uygulamaya götürmek isteyenler için aşağıdaki maddeleri araştırmalarını öneriyorum. Bu maddeler floridle mücadelede kullanıldığı bilinen –muhtemelen kitlerin içinde de bulunan– maddelerdir. 

  • Boron 
  • Borax 
  • İyot 
  • Hint hurması/demirhindi ağacı küspesi, kabuğu ve yaprağı (Çay olarak tüketilebilir. Afrika kökenli Hint ve güneydoğu Asya ayurvedik ilacıdır.) 
  • Lesitin 
  • Bol C vitamini tüketimi (askorbik asit değil, doğal C vitamini önerilir) 
  • Elma pektini 
  • Melatonin hormonu salgısını arttırmak. (Böylece epifiz bezinin sertleşmesinin/kireçlenmesinin önüne geçilir.) 

*Ülkemizde şehir sularının floridli olup olmadığına dair bir bilgi yoktur. ABD'de sularının floridlendiği bilinen bazı şehirler yakın zamanda bu uygulamaya son verdiler.

Kaynak: http://thewatchers.adorraeli.com/2012/01/10/safely-avoid-and-remove-dangerous-man-made-fluoride/ 




Tüm hastalıklar ortadan kalkacak. Çoğu hastalık ilaç şirketlerine para kazandırmak için insan yapımıdır. Sizin için iyi olarak kabul ettiğiniz her şeyin gerçekte tam zıddı olduğunu kabul etme zamanıdır. Eğer sizin için kötü olduğu söylenen birşey varsa, bilin ki o sizin için iyidir. Bu onların sizi kontrol etmek ve ortadan kaldırmak için kurduğu şeytani planlarının bir parçasıdır.

Yazılarımızı çevirmen bilgisi dahil yazının tamamını ve bu siteyi kaynak göstererek paylaşabilirsiniz.

Yazar:

Araştırıp sorgulamayı seven, ruhsallık ve maneviyatı önemseyen şüpheci blog yazarı. Arayış ve yolculuğunu Türkiye'nin en samimi uyanış portalında paylaşıyor.

3 yorum:

  1. Floridsiz, tatlandırıcısız, doğal diş macunu mümkün ve mevcut. Kendim Maranki'de olduğunu yeni öğrendim ve kullanmaya başladım. Bağlantısı şu:
    http://www.marankialisveris.com/KMDefault.aspx?ctrid=12073

    YanıtlaSil
  2. Şahane yazı,teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. http://www.kingfishertoothpaste.co.uk/

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.